Bij een leerling werkt de Wi-Fi slecht, hoe kan dit?

Er zijn verschillende redenen waardoor een leerling problemen kan hebben bij het werken met de tablet. Het is belangrijk dat als de verbinding met de tablet slecht is er maar één keer op “reset Wi-Fi” geklikt wordt. Als er vaker op deze knop geklikt wordt blijft het systeem hangen in het resetten van de verbinding. Dit betekent dat de tablet steeds de verbinding verbreekt. Je kunt dit oplossing door de tablet een keer helemaal af te sluiten en daarna opnieuw op te starten.

Een andere optie is dat de tablet niet verbonden is met het juiste netwerk. Op verbinding te maken met het juiste netwerk druk je eenmaal op het netwerk in de lijst met beschikbare Wi-Fi-netwerken. Voer een wachtwoord in en vink de optie "Wis alle andere Wi-Fi instellingen" aan. Druk nu op Verbind en ga vervolgens terug naar het startscherm door op de home button onderin het scherm te klikken.