(Hoe) Kan een ouder de resultaten van zijn/haar kind zien?

Als je het Instap & thuispakket hebt, kunnen ouders en leerlingen thuis inloggen in de leerling app. Dit kan op elk device met een browser, de tablet blijft dus op school. In de app kun je in het rapport de vaardigheid en voortgang van de leerling bekijken.

Nadat het instap & thuispakket is aangevraagd, kan de leerkracht in het dashboard bij Instellingen > leerlingen de e-mailadressen van de ouders invullen. De ouders kunnen vervolgens inloggegevens aanvragen via leerling.snappet.org.