Waarom werken websites met Flash niet op de Snappet tablets?

Adobe (maker van Flash) is gestopt met de ondersteuning van Flash. Ook is de applicatie niet meer te downloaden. Om deze reden is ook Android gestopt met de ondersteuning. De Snappet tablets maken gebruik van de nieuwste versie van Android. Hierdoor kunnen websites die nog Flash content gebruiken, niet worden geopend op de Snappet tablets. Veel websites werken nu met HTML5, die beoogde vervanger van Flash. Indien een website nog met Flash werkt, kun je dit het best aangeven bij de maker van de website zelf.