Ik werk op een iPad, maar kan niet inloggen, hoe los ik dat op?

Controleer allereerst of je inloggegevens juist zijn ingevoerd.

Zijn deze juist ingevuld, maar kun je toch niet inloggen op de iPad, maar bijvoorbeeld wel op een pc?

Controleer dan of de datum en tijd van je apparaat correct is ingesteld, in sommige gevallen zorgt dit er namelijk voor dat je niet kunt inloggen bij Snappet.

Bij iPads vind je deze optie bij instellingen. Vervolgens moet je in het vervolgscherm de locatievoorzieningen aanzetten en datum/tijd op automatisch zetten.