Hoe kan ik inloggegevens instellen voor leerlingen die op een eigen device werken?

Als jullie op school met eigen devices werken, hebben leerlingen eigen inloggegevens nodig om in Snappet in te loggen.

De inloggegevens kun je per leerling instellen in je dashboard.

1. Klik rechts boven in beeld op je klasnaam en vervolgens op Instellingen.
  2. Klik op het blok Leerlingen.
  3. Klik achter een leerling op Wijzig leerling en nogmaals op Wijzig leerling.
  4. In de pop-up die verschijnt kun je de Gebruikersnaam en Wachtwoord van de leerling instellen. Bij het invulveld van het wachtwoord staan al bolletjes, maar als je hier op klikt kun je een wachtwoord invoeren.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Leerlingen kunnen met deze gegevens inloggen via leerling.snappet.org.