Het schrijven op het digibord werkt niet goed, wat kan ik doen?

In veel gevallen heeft dit te maken met de instellingen van je digibord. Merk je dat een verticale lijn naast je vinger komt in plaats van waar je hem tekent? Dan staan de instellingen van je digibord niet goed. Dit kun je ook herkennen doordat het scherm van je computer niet precies op het digibord past (de randen vallen er bijvoorbeeld af).

Ga naar de instellingen van je digibord en pas de Aspect Ratio of de Resolutie aan zodat het scherm van je computer precies op het scherm van het digibord past. De schrijffunctie in Snappet zal nu beter werken.

Ervaar je nog problemen? Laat het ons weten.
Bellen kan iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur via 088 – 999 0 444.
Mailen kan op ieder moment naar info@snappet.org.