1. Ik vind een leerdoel niet op de Werkpakkettenpagina, hoe kan dat?

Het kan soms voorkomen dat je op de Werkpakkettenpagina een leerdoel wil toevoegen dat niet in het Lessenplan staat, zoals bijvoorbeeld een leerdoel uit een ander schooljaar. Je zult merken dat dit leerdoel niet te vinden is met de zoekfunctie van de Werkpakkettenpagina.

In dit geval kun je het beste gebruik maken van de zoekfunctie helemaal rechts boven aan in je Dashboard, bij het loepje. Via deze zoekfunctie kun je alle leerdoelen vinden.

Nadat je het leerdoel van je keus hebt gevonden kun je op de naam van het leerdoel klikken. Vervolgens kom je op de leerdoelpagina. Op de leerdoelpagina kun je het leerdoel aan het werkpakket van een of meerdere leerlingen toevoegen met de knop Werkpakket.