4. Een tablet werkt niet (goed), wat kan ik doen?

• Als de tablet vastloopt, kun je deze uitzetten door de uitknop lang in te drukken (zo’n 20 seconden). Alle gegevens zullen behouden blijven.

• Als een tablet niet meer aan gaat wanneer je de knop ingedrukt houdt tot het Snappet logo in beeld komt, kun je eerst controleren of de batterij opgeladen is. Leg de tablet even aan de lader en probeer hem na een paar minuten nogmaals aan te zetten.

• Als de tablet wel aangaat, maar het menu niet in beeld komt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Controleer in dit geval eerst of de datum en tijd klopt in de Android instellingen, hiervoor heb je de leerkracht PIN-code nodig.