Wat kan ik doen als de tablet niet meer op lijkt te laden?

Probeer na te gaan of het oplaadprobleem aan de tablet, de oplader of aan de kabel ligt. Probeer eventueel een andere oplaadkabel. Als je zeker weet dat het oplaadpunt op de oplader en de kabel het doen, kun je ervan uitgaan dat het aan het aansluitpunt in de tablet ligt. Je kunt deze tablet dan apart leggen en een opgeladen reservetablet inzetten. Als het probleem aan de oplader of de kabel ligt neem dan contact op met de servicedesk via 088-999 0 444.