Hoe koppel ik een bluetooth toetsenbord aan een 10-inch tablet?

LET OP: zet één tablet tegelijk aan! Anders worden alle toetsenborden zichtbaar in de lijst van beschikbare apparaten.

• Stap 1: Klik op 'Instellingen' op de tablet en voer de Leerkracht-PIN in.
  • Stap 2: Klik op het schuifje achter Bluetooth. Klik vervolgens op deze regel om het Bluetooth menu te openen.
  • Stap 3: Zet het toetsenbord aan door het schuifje op ON te zetten.
  • Stap 4: Druk 2 seconden op de knop CONNECT op het toetsenbord (naast de ON/OFF knop). Het tweede lampje van links gaat nu blauw knipperen.
  • Stap 5: Klik in het scherm op Bluetooth 3.0 Keyboard in de lijst van apparaten.
  • Stap 6: Toets de code die in beeld komt in op het toetsenbord (LET OP: je ziet niet in het scherm wat je typt).

Het toetsenbord is nu verbonden. Vanaf nu zal het toetsenbord automatisch opnieuw verbinden wanneer de tablet wordt aangezet.

Klik op het toetsenbord bij gekoppelde apparaten en op Koppeling ongedaan maken als je het toetsenbord wilt loskoppelen.

Toetsenbord opladen
De batterij van het toetsenbord zal ongeveer een maand meegaan, daarna kun je hem met dezelfde lader als van de tablets opladen. Controleer of het lampje bij Charge brandt als het toetsenbord oplaadt.