2. Wat moet ik doen als een Chromebook defect is?

Je kunt voor de leerling een reserve Chromebook inzetten, zodat hij of zij de lessen gewoon kan maken.

Dit kun je zelf doen om de Chromebook te repareren: Je kunt een Chromebook een z.g.n. Powerbash commando geven.

Door op Ctrl-Alt-Shift -R te drukken, kan je met de instructies in het menu deze "fabrieksreset" uitvoeren.

Helpt dit niet? Neem dan even contact met ons op via 088 999 0 444. Dan bespreken we telefonisch wat er met de Chromebook aan de hand is.