2. Wat moet ik doen als een Chromebook defect is?

Je kunt allereerst een Chromebook een z.g.n.  Powerbash commando geven.

Door op Ctrl-Alt-Shift -R te drukken, kan je met de instructies in het menu deze "fabrieks reset" uitvoeren.

Helpt dit niet ?
Als een Chromebook echt defect is, kun je hem omruilen. Dit gaat op dezelfde manier als bij de Snappet Tablets. De school dient hiervoor telefonisch contact op te nemen met Snappet. Er wordt voor elke 20 leerlingen 1 reserve-Chromebook geleverd. Net als bij de Snappet Tablets, wordt er ook voor de reserve-Chromebooks borg berekend. In het geval van schade wordt er een schadefactuur opgestuurd.