Er wordt een correctievoorstel gegeven op de tablet. Hoe kan dit?

Bij bepaalde tablets kan het zijn dat er correctievoorstellen/antwoordsuggesties worden weergegeven, ondanks dat dit is uit gezet via de Instellingen.

Je kunt dit oplossen op de volgende manier: Ga naar de 'Instellingen' en vervolgens naar 'Taal en Invoer'. Klik hier achter 'Android toetsenbord' op het icoontje met de schuifjes.
Klik vervolgens op 'Correctievoorstellen weergeven' en klik op 'Altijd weergeven'. Vervolgens kun je de 'Instellingen' verlaten door op het huisje te klikken onderaan de pagina.

Hierna ga je volgens bovenstaande stappen opnieuw naar de instellingen en naar de instellingen van het Android toetsenbord. Klik nogmaals op 'Correctievoorstellen weergeven' en kies voor 'Altijd verbergen'. Nu blijft deze functie ook echt uitstaan.