Mijn Chromebook geeft een wit scherm met een uitroepteken, wat nu?

Wanneer je Chromebook onderstaand scherm aangeeft, is het besturingssysteem beschadigd.

Hoe los je dit op?

Je kunt op onderstaande support pagina van HP de herstelstappen volgen om dit op te lossen.
https://support.google.com/chromebook/answer/1080595

Je hebt hiervoor een USB stick en een computer nodig met een internet verbinding, omdat je het besturingssysteem moet downloaden en opnieuw op de Chromebook moet installeren.

Let op: Wanneer er wordt gevraagd om het model nummer, kies dan:
Fabrikant:  HP
Model: 11G6- EE

Werkt het hierna nog steeds niet?  Bel dan met onze Servicedesk (088-9990444) om de defecte Chromebook te laten omruilen.