Ik kan niet chatten met leerlingen van mijn andere klas/combiklas

Zorg dat in het dashboard van de klas waarmee je nog niet kunt chatten, de chatfunctie ingeschakeld is.
Ga hiervoor in het menu rechts bovenin het dashboard naar de instellingen en klik op Chat inschakelen.

Om de leerlingen uit deze klas ook aan de chat toe te voegen, moet de chatlijst ververst worden. Zorg dat je in het dashboard van deze klas zit en klik rechts onderin je scherm op het icoontje van de chat. Klik hier op het icoontje met het ronde pijltje om de chatlijst te verversen. Ga akkoord met de melding die je vervolgens in beeld krijgt.

Als het goed is zijn de leerlingen nu aan je chatlijst toegevoegd. Er zijn standaard 40 leerlingen in beeld, als je in de chatlijst naar beneden scrolt, komt de rest ook in beeld.