Chatten met leerlingen

Schakel via de instellingen van het dashboard van jouw klas, de chatfunctie in. Dit doe je via Instellingen -> Chat inschakelen.

Hier zie je een melding over het inschakelen van de chatfunctie, waarbij je (indien je akkoord gaat) op Doorgaan klikt. Hierna wordt de chatfunctie ingeschakeld en zie je rechts onderin beeld een blauw chat-icoontje verschijnen.
Je kunt nu chatten met de leerlingen uit de klas waaraan jouw account gekoppeld is, door via de startpagina van het dashboard, het blauwe chat-icoontje aan te klikken.

Voor meer informatie over het chatten met meerdere klassen, zie het artikel 'Ik kan niet chatten met leerlingen van mijn andere klas/combiklas'