Hoe kan ik chatten met leerlingen?

Schakel de chatfunctie in via Instellingen van het dashboard van jouw klas.

Hier zie je een melding over het inschakelen van de chatfunctie, waarbij je (indien je akkoord gaat) op Doorgaan klikt. Hierna wordt de chatfunctie ingeschakeld en zie je rechts onderin beeld een blauw chat-icoontje verschijnen.

Je kunt nu chatten met de leerlingen uit de klas waaraan jouw account gekoppeld is, door via de startpagina van het dashboard het blauwe chat-icoontje aan te klikken.

Lees hier hoe je kunt chatten met je andere klas of combiklas.