Hoe kan ik een tablet van een oude leerling inzetten voor een nieuwe leerling?

Allereerst is het belangrijk dat de tablet met de wifi van de juiste klas verbonden is. Als er nog een leerling op de tablet is aangemeld, kun je via de Snappet-app de leerling uitloggen door op menu (drie streepjes rechts bovenaan) en op Log uit te klikken.

Klik daarna opnieuw op de Snappet-app. De tablet zal om een activatiecode vragen.

1. Genereer een activatiecode via het leerkrachtdashboard van de groep waarvoor je een reservetablet in wilt zetten, via "Extra - Instellingen - Genereer activatiecode".
  2. Voer de activatiecode in op de tablet.
  3. Bij een nieuwe leerling, klik je op “Voeg leerling toe”. Typ de naam van de leerling in en druk op “OK”. De nieuwe leerling zal automatisch verschijnen in het dashboard van de leerkracht. Wanneer het om een al bestaande leerling gaat, kies je deze uit de lijst.