Hoe kan ik een webapp op de tablets gebruiken?

Je kunt een webapp toevoegen via het dashboard. Als je in het dashboard naar de instellingen gaat dan kun je kiezen voor het tabje “Web apps”. Je kunt hier een nieuwe webapp toevoegen. Als je een webapp toevoegt geef je toegang tot één URL. Als je daarna vanuit de webapp naar een volgende URL gaat krijg je een foutmelding. Als er meerdere URL’s geopend moeten worden, kan dit beter via de browser gedaan worden. De leerkracht kan de browser aanzetten op de tablets via Instellingen in het dashboard.