Hoe kan ik mijn inlog-gegevens wijzigen? / Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Bij het inloggen kun je klikken op Gebruikersnaam / wachtwoord aanvragen. Vul vervolgens je e-mailadres in en je ontvangt een mail om je inloggegevens te resetten.

Wanneer een leerling zijn of haar wachtwoord voor het Snappet-account (op eigen device) is vergeten, kun je dit in het dashboard aanpassen bij Instellingen > blokje Leerlingen.