Hoe kan ik mijn inloggegevens wijzigen? / Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Op de inlogpagina van het Dashboard kun je klikken op 'Wachtwoord vergeten?'. Vul vervolgens je e-mailadres in en je ontvangt een mail om je wachtwoord te herstellen.

Wanneer een leerling zijn of haar wachtwoord voor het Snappet-account (op eigen device of Snappet Chromebook) is vergeten, kun je dit in het dashboard aanpassen bij Instellingen > Leerlingen.