Hoe voer ik een reset uit (fabrieksinstellingen terug)?

Stappenplan A (als de tablet nog aangaat en je in de instellingen kunt):
Ga naar Instellingen en zoek in het linker menu naar 'back up maken', kies fabrieksinstellingen terug en doorloop de stappen.

Nadat de tablet opnieuw is opgestart: controleer bij "Instellingen" of de internetverbinding goed is ingesteld en update de Tablet hierna in het beginscherm met de knop  "Check updates".

Stappenplan B (als de tablet niet meer reageert):
- zorg ervoor dat de tablet helemaal afgesloten is. Druk daarna de volume+ knop en de aan/uitknop tegelijk in totdat Snappet in beeld verschijnt. Als dit niet lukt kun je de knoppen 5 seconden indrukken en daarna weer loslaten.
- Je komt nu in het Recovery Menu. Selecteer de optie: Wipe data / Factory Reset, selecteren kan met de volume-toets en bevestigen met de aan/uitknop.
- Kies in het volgende scherm voor 'yes.' De tablet zal opnieuw opstarten en nogmaals in het Recovery Menu uitkomen. Selecteer dan Reboot System Now. De tablet zal nu normaal opstarten.

Nadat de tablet opnieuw is opgestart: controleer bij Instellingen of de internetverbinding goed is ingesteld en update de tablet zoals hierboven aangegeven.