Een tablet staat in de verkeerde taal. Hoe kan ik dit wijzigen?

Je kunt dit wijzigen via Instellingen. Het kan handig zijn om er een tablet bij te pakken die wel in het Nederlands staat. Om in de instellingen te komen heb je de leerkracht-PIN nodig. Die vind je in het dashboard bij Instellingen. Binnen de instellingen van de tablet kun je de optie Taal en invoer selecteren. Als je rechts bovenin op de taal klikt kun je de taal veranderen.