Ik krijg een nieuwe leerling, wat moet ik doen?

Allereerst geef je het nieuwe leerlingenaantal door aan ons. Dit kan door een mailtje te sturen naar de servicedesk via service@snappet.org. De contactpersoon voor Snappet bij jullie op school kan een account voor de leerling aanmaken via de activatietool. Lees hier hoe je een nieuwe leerling aanmaakt.

Nieuwe leerling aanmelden op Snappet tablet
Verbind de tablet met met het juiste netwerk en laat de tablet even aanstaan zodat de updates gedaan kunnen worden. Ga daarna naar Snappet. Voer de activatiecode in van de groep waar de nieuwe leerling in komt te zitten. De activatiecode vind je in het dashboard via Instellingen > Tablets > Genereer activatiecode.

Nieuwe leerling aanmelden op eigen device of Snappet Chromebook
Nadat het account van de leerling is aangemaakt in de activatietool, kun je als leerkracht in het dashboard inloggegevens voor de leerling instellen. Dit kan gedaan worden via Instellingen > Leerlingen.