De Snappet app opent niet of duurt erg lang. Wat kan ik doen?

Druk op de home button en probeer de Snappet app opnieuw te openen. Mocht dat niet werken, druk dan eenmaal op de Reset WIFI knop in het startscherm. Wacht vervolgens tot de Wi-Fi waaier (rechtsonder in het scherm) gevuld en blauw is en druk vervolgens op de Snappet knop.

Mocht dit niet hebben geholpen, kun je via het 'Wifi Instellingen' menu op het startscherm (hiervoor is de Leerkracht-PIN vereist, die vind je bij de instellingen op het dashboard) of de tablet verbinding heeft met het juiste WiFi-netwerk.

Maak je gebruik van een Snappet access point, dan kun je zien met welk netwerk de tablets van die groep verbinding moeten maken door het witte label aan de achterzijde van het access point te bekijken. Hierop staat Snappet2013 met eventueel een getal erachter zoals bijvoorbeeld Snappet2013-4.

Op verbinding te maken met het juiste netwerk druk je eenmaal op het netwerk in de lijst met beschikbare WiFi-netwerken. Voer een wachtwoord in als dat al niet vooraf is ingevuld en vink de optie "Wis alle andere Wifi instellingen" aan. Druk nu op Verbind en ga vervolgens terug naar het startscherm door op de 'home' button onderin het scherm te klikken.

Mochten de probleem nu nog steeds bestaan neem dan contact op met de servicedesk.