De Snappet app opent niet of duurt erg lang. Wat kan ik doen?

Druk op de home button en probeer de Snappet app opnieuw te openen. Mocht dat niet werken, druk dan eenmaal op de Reset Wi-Fi knop in het startscherm. Wacht vervolgens tot de Wi-Fi waaier (rechtsonder in het scherm) gevuld en blauw is en druk vervolgens op de Snappet knop.

Mocht dit niet hebben geholpen, kun je via het 'Wi-Fi Instellingen' menu op het startscherm (hiervoor is de Leerkracht-PIN vereist, die vind je bij de instellingen op het dashboard) of de tablet verbinding heeft met het juiste Wi-Fi-netwerk.

Maak je gebruik van een Snappet access point? Start deze dan opnieuw op. Dit kan met de aan/uit knop achterop het apparaat (naast de antenne).

Helpt dit niet? Controleer dan of de tablet niet per ongeluk is verbonden met een ander netwerk. Om verbinding te maken met het juiste netwerk druk je eenmaal op het netwerk in de lijst met beschikbare Wi-Fi-netwerken. Voer een wachtwoord in als dat al niet vooraf is ingevuld en vink de optie ‘Wis alle andere Wi-Fi instellingen’ aan. Druk nu op ‘Verbind’ en ga vervolgens terug naar het startscherm door op de 'home' button onderin het scherm te klikken.

Mocht het probleem nu nog steeds bestaan, neem dan contact op met de servicedesk.

Bellen kan iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur via 088 – 999 0 444.
Mailen kan op ieder moment naar service@snappet.org.