Een Chromebook geeft een wit scherm met een uitroepteken. Wat nu?

Wanneer je Chromebook onderstaand scherm aangeeft, is het besturingssysteem beschadigd.

Hoe los ik dit op?
Je kunt op deze supportpagina van HP de herstelstappen volgen om dit op te lossen.

Je hebt hiervoor een USB stick en een computer nodig met een internet verbinding, omdat je het besturingssysteem moet downloaden en opnieuw op de Chromebook moet installeren.

Let op! Wanneer er wordt gevraagd om het modelnummer, kies dan:

• Model: 11G6-EE
  • Model: 11AG6-EE/11AG8-EE

Het typenummer is te vinden op de onderkant van de Chromebook.

Werkt het nog steeds niet?
Bel dan met onze servicedesk (088 - 999 0 444) om de defecte Chromebook te laten omruilen.