Hoe kan ik feedback over een opgave doorgeven?

Via het dashboard is het op verschillende manieren mogelijk om feedback over een opgave aan ons door te geven:

Via Volgen in het dashboard:
Klik op Volgen en selecteer het betreffende vak of kies voor Alle vakken.
Hier kun je ook het tijdfilter aanpassen naar Laatste 5 minuten, Vandaag, Gisteren, Deze week of Vorige week.
Zoek de betreffende opgave op en klik het bolletje open.
Klik onderin beeld op de rode letters Probleem rapporteren.

Via Lesgeven in het dashboard:
Zoek de betreffende les op.
Klik op het Volgen icoontje (bolletje met 1 rood en 8 groene bolletjes).
Nu kom je in de Volgen pagina van de les en kun je de betreffende opgave open klikken.
Klik onderin beeld op de rode letters Probleem rapporteren.

Door op deze manier feedback over een opgave aan ons door te geven, komt dit bij de juiste afdeling terecht met alle informatie die nodig is om dit te bekijken en eventueel aan te passen.