Een tablet werkt niet (goed), wat kan ik doen?

• Als de tablet vastloopt, kun je deze uitzetten door de uitknop lang in te drukken (zo’n 20 seconden). Alle gegevens zullen behouden blijven.
  • Als een tablet niet meer aangaat wanneer je de knop ingedrukt houdt tot het Snappet logo in beeld komt, kun je eerst controleren of de batterij opgeladen is. Leg de tablet even aan de lader en probeer hem nogmaals aan te zetten.
  • Als de tablet wel aangaat, maar het menu niet in beeld komt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Als je bij een opgave een wit scherm krijg, komt dit doordat er op annuleren is geklikt terwijl de tablet aan het laden was. Je kunt op het huisje onder in beeld klikken en dan opnieuw naar Snappet gaan. Als een tablet witte strepen op het scherm heeft, kun je de tablet opnieuw opstarten.

Zijn de problemen nog niet verholpen? Neem dan even contact op met onze servicedesk via 088 – 999 0 444.