Hoe verander ik een lessenplan?

Je kunt het blokje op de startpagina opnieuw toevoegen en het juiste lessenplan kiezen. Het andere blokje kun je verwijderen. Er gaan hierbij geen leerlinggegevens verloren.

Je kunt ook bij Lessen je hele lessenplan leegmaken. Ga naar 'Meer' en kies 'Verwijder alles'. Vervolgens kun je een nieuwe methode invoegen in je lessenplan. Er gaan hierbij geen leerlinggegevens verloren. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen