Wat is het verschil tussen lessen 'zichtbaar' maken en lessen versturen?

Wanneer je een les ‘zichtbaar’ zet met de blauwe vinkjes in het Lessenplan, dan komt deze les op de tablets te staan onder ‘Mijn lessenplan’.

Wanneer je een les vanuit je Lessenplan naar de leerlingen toestuurt, via het icoontje van de tablet, dan komt de les op de tablet te staat onder ‘Ontvangen lessen’.

Het belangrijkste verschil hierin is dat je via het toesturen van lessen een selectie kan maken van een gedeelte van je klas. Bij het zichtbaar zetten van lessen kan dit niet.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen