Hoe koppel ik een leerling aan een vak? Leerling ziet geen vakken.

Je koppelt een leerling op de volgende manier aan een vak:

- Ga naar de pagina 'lesgeven'

- Klik links bovenin op de naam van het vak

- Klik achter het vak op het icoontje van het tandwieltje

- Klik op 'wijzig leerlingen'

- Selecteer de leerling en sla op met de knop 'Selecteer deze leerlingen'

- Als het een nieuwe leerling betreft, kun je de leerlingen ook koppelen via de melding '1 niet toegewezen leerling(en)'

Let op: lessen die gestuurd zijn voordat de leerling aan het vak gekoppeld was, zullen nog een keer verstuurd moeten worden zodat de betreffende leerling de lessen ook ontvangt.